Belhanda: Sözleşmem var, ben buradayım!

Younes belhandaŞampiyonlar Ligi A grubu 6. maçında Paris Saint-Germain'e farklı mağlup olan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Younes Belhanda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan ayrılık haberlerine karşın 1.5 yıllık sözleşmesinin olduğunu ifade eden Belhanda'nın sözleri şu şekilde..

Kendi evimizde iyi maçlar aldık, iyi puanlar da çıkarabilirdik ama yapamadık. PSG, Real Madrid gibi büyük takımlara karşı oynadık. Burada 5-0, Real'e karşı 6-0 yenilince, bu kalbinizi kırıyor. Geçen sene olduğu gibi, ligde ve kupada ilerlemeye devam edeceğiz. Geçen sene de geriden gelip şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne daha fazla çalışmamız gerekiyor. 2 senedir Şampiyonlar Ligi'nde iyi performans sergileyemedik, daha fazla çalışmamız gerekiyor. Türkiye'deki gazeteciler dedikodu yayıyor. Benim hala 1,5 senelik daha sözleşmem var, ben buradayım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.