Efeler Ligi | Filenin Aslanları set vermedi!

Galatasaray HDI Sigorta, Axa Sigorta Efeler Ligi 9. haftasında Sorgun Belediye’nin konuğu oldu.  Filenin Aslanları, Sorgun Spor Salonu’nda oynanan mücadelede rakibine set vermedi ve sahadan 3-0 galip ayrılarak 8. galibiyetini aldı.

Galatasaray HDI Sigorta, karşılaşmaya 3 sayılık seriyle başladı. İlk set teknik molasına 12-10 önde giren taraf ev sahibi ekip olsa da takımımız ilk seti 23-25 önde tamamladı. İkinci sete de iyi başlangıç yapan takımımız, teknik molasına 9-12 önde girdiği seti 14-25 üstün tamamladı ve setlerde 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü ve son set teknik molasına 7-12 önde giren takımımız üçüncü seti de 21-25 kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Filenin Aslanları ligdeki 8. galibiyetini aldı ve puanını 23'e yükseltti. 

Filenin Aslanları maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.