Eksik rakibe karşı puan kaybı!

Süper Lig'de evinde Ankaragücü karşısında şok bir puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu sezon enteresan bir istatistiğe de imza atıyor. İç sahada 2 yıldır devam eden yenilmezlik serisini bu sezon kaybeden Terim'in öğrencileri, bu sezon 10 kişi kalan rakiplerinden 6 gol yedi ve bu maçlarda puan kaybetti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bu sezon kırmızı kart görüp eksik kalan rakipleri karşısında 6 gol yedi ve maç kazanmakta zorlandı. Oldukça ilginç bir istatistiğe imza atan Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı takım eksik rakiplerini dahi yenmekte zorlanıyor. Galatasaray son olarak Ankaragücü ile oynadığı maçta rakibi 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Divock Orgill kırmızı kart gördüğü zaman 1-0 önde olan Galatasaray penaltıdan attığı golle 83. dakikada farkı 2'ye çıkartmasına rağmen son anlarda yediği iki golle sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Galatasaray bu sezon eksik kalan rakipleri karşısında sadece iki kez galip gelebildi. Sarı-kırmızılı takım bu sezon rakipleri kırmızı kart gördüğü mücadelelerde Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor'u yenebildi. Galatasaray bu sezon rakipleri kırmızı kart gördüğü anlarda çok ilginç bir şekilde 6 gol yedi. Sarı-kırmızılı takımın rakipleri 10 kişi ve 9 kişi kaldığı maçlarda Ankaragücü iki gol, Sivasspor iki gol, Tuzlaspor bir gol, Kayserispor bir gol attı.

Kayserispor - Galatasaray (2-3)
Kayserispor 9 kişi iken Umut Bulut ile durumu 2-2 yapmıştı

Galatasaray - Sivasspor (3-2)
Sivasspor ikinci yarının başında kırmızı kart gördükten sonra iki gol attı.

Galatasaray - Tuzlaspor (0-2)
Maçın 88.dakikasında kırmızı kart görüp 10 kişi kalan konuk ekip 90.dakikada durumu 2-0 yapmıştı.

Galatasaray - Ankaragücü (2-2)
Konuk ekip 72.dakikada 10 kişi kaldıktan sonra iki gol atıp puan almayı başardı.

GENÇLERBİRLİĞİ VE BRUGGE'A GOL ATAMADI
Galatasaray bu sezon ayrıca 86.dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kalan Gençlerbirliği maçını 0-0 berabere bitirirken sahasında 90.dakikada 9 kişi kalan Club Brugge karşısında uzatmalarda gol bulamadı ve avantajını yitirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.