El Tigre geri döndü!

Sezon başında transferiyle büyük yankı uyandıran ancak yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Radamel Falcao ligin ilk yarısının sonuna doğru kendisini bulmaya başladı. Kolombiyalı yıldız oyuncu oynadığı son maçlarda 3 gol atarak kalitesini ortaya koyarken, gösterdiği performansla da ligin ikinci yarısında neler yapabileceğini gösterdi.

Galatasaray formasıyla bu sezon ilk maçına 13 Eylül’de iç sahada Kasımpaşa ile oynanan maçta çıkan ve 1-0'lık galibiyeti getiren golü kaydeden Kolombiyalı yıldız oyuncu, 1 Ekim'de oynanılan PSG maçında aşil tendonundan sakatlanarak uzun bir süre takımdan ayrı kalmıştı. Falcao takip eden süreçte uzun bir süre takımdan ayrı kalırken 7 Aralık'ta oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında son 12 dakika görev alarak sahalara geri dönmüştü. PSG deplasmanında da son yarım saatte forma giyen Falcao, ligin 15.haftasında oynanılan Ankaragücü maçında ilk 11'deki yerini aldı. Bu karşılaşmaları boş geçen Kolombiyalı yıldız oyuncu hafta içi kupada oynanılan Tuzlaspor maçında attığı bir golle takımının 4-0'lık galibiyetinde pay sahibi olurken, boş geçtiği Göztepe deplasmanının ardından Antalyaspor karşısında 2 golle yıldızlaştı. 

Bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 7 maçta 441 dakika süre alan Radamel Falcao bu karşılaşmalarda toplamda 3 gol attı. Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde de toplam 4 maçta sahne alan El Tigre, ligin ilk yarısını 11 resmi maçta 723 dakika süre alırken 4 kez gol sevinci yaşadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.