Emre Kılınç imzaya kaldı!

Kadrosunu hem gençleştirme hem de yerli rotasyonun kalitesini arttırma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç ile imza aşamasına geldi. Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Emre'nin devre arasında takıma katılması için ise iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor! 

A Spor'da yer alan habere göre; Sivasspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Emre Kılınç, sezon sonu için şimdiden Galatasaray ile anlaşma sağladı. Bu sezon Sivas forması altında 6 gol - 5 asistlik performansının yanı sıra mücadeleci oyun yapısıyla da dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda kulübüyle olan sözleşmesi sona eriyordu. Takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş ile birlikte iki oyuncuyu da kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda harekete geçti. İki oyuncunun menajeriyle de anlaşma sağlayan Galatasarayın yeni hedefi, bu transferleri Ocak ayında gerçekleştirmek!

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray yönetimi daha önce iki oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etmiş ve görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağlanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.