Emre Mor sınıfı geçemedi..

Galatasaray'ın sezon başında Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra camianın da büyük beklentilerinin olduğu Emre Mor sezonun geride kalan ilk bölümünde sınıfı geçemedi. 15 maçta görev yapan genç oyuncu bu maçlarda hem skora hem de takım oyununa katkı sağlayamamasıyla tepki çekti.

Tuzlaspor karşısında ilk 11'de görev yapan ancak maç boyunca yakaladığı tüm fırsatları harcamayı başaran Emre Mor gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Özellikle süratiyle atak pozisyonlarında takıma katkı sağlaması beklenen genç oyuncunun rakiplerine karşı "çalımlama" sevdası nedeniyle ayağına aldığı her topu ezdiği görülürken, Tuzlaspor karşılaşmasında tribünlerde bulunan az sayıda taraftarın da tepkisini çekti. Gerçekleştirdiği top kayıpları sonrasında tribünde homurtuların yükseldiği genç oyuncu için sosyal medyada da eleştiriler yer almaya başladı. Emre Mor için taraftarlar "Halı saha futbolcusu gibi… Biraz futbol öğrenmesi lazım… Emre Mor çok ilginç topçu. Her şey var ama hiçbir şey yok" yorumları yaptılar. 

Bu sezon Galatasaray formasıyla 15 maçta 516 dakika sahada kalan ancak skora hiç bir etki etmeyen Emre Mor'un performansını Sabah gazetesi yazarı ve aynı zamanda Galatasaray kulüp üyesi Levent Tüzemen değerlendirdi. Tüzemen maç içerisinde de eleştirilerde bulunduğu genç oyuncu için köşesinde "Emre Mor gibi bir yıldız sadece Galatasaray'a değil, kendi yeteneklerine de ihanet ediyor. Futbolu bir şov havasında oynamaya çalışan Emre, takım oyunundan uzak. Terim'in verdiği şansı da doğru değerlendirmiyor. Emre'nin futbol geleceğinin çok uzun olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.