Falcao yüzleri güldürüyor!

Sezon başında Galatasaray’a katılarak neredeyse tüm dünya basını tarafından konuşulan ancak sakatlığı sonrası uzun süre takımdan ayrı kalan Radamel Falcao gösterdiği iyileşme ve gelişmeyle teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sakatlığının ardından süresi yavaş yavaş artan Kolombiyalı yıldız oyuncunun son yapılan fizik testlerinden başarıyla geçtiği öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 3 ay aradan sonra ilk golünü Tuzlaspor maçında atan Radamel Falcao’nun geri dönüşü, Galatasaray’da büyük sevinç yarattı. Kolombiyalı yıldızın her maç üzerine koyarak devam etmesi, sahada aldığı süreyi 70 dakikaya kadar çıkarması, teknik heyeti büyük ölçüde rahatlatmış durumda. Hedef, 33 yaşındaki futbolcunun Göztepe deplasmanında 90 dakika sahada kalmasını sağlamak. Özellikle devre arasında yapılacak çalışmalarla beraber, Falcao’nun en yüksek form seviyesine çıkacağı düşünülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.