Fatih Terim, Seri'yi takımda tutmaya karar verdi!

Jean Michael Seri
Galatasaray, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Antalyaspor'u 5-0 yenerek devreye moralli girerken teknik ekip ikinci yarı için çalışmalara başladı. Henry Onyekuru ve Saracchi transferlerinde sona gelirken Jean Micheal Seri'nin de takımda tutulmasına karar verildi.

Sezon başında Fulham'dan kiralanan Jean Micheal Seri beklenen performansı veremezken Ocak ayında sözleşmesi feshedilerek takımdan gönderileceği iddia ediliyordu. Fildişi Sahili yıldız futbolcu Antalyaspor maçında ortaya koyduğu performansla beğeni topladı. Skorer'in haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim’in mesajını alan ve kendini toparlayan Fildişi Sahilli oyuncu, son Antalya maçında sahanın iyilerinden biri olarak dikkat çekti ve etkili pasları ile takımı ateşledi. Seri’nin ikinci yarıda da takımda kalacağı ve oynamaya devam edeceği belirtildi.

Teknik kadronun Seri’nin iyi bir 6 numara ile beraber çizgisinin çok daha yukarılara çıkacağı beklentisi içinde oldukları bildirildi. Fildişi Sahilli oyuncunun, Nzonzi gibi tavırlar içinde olmaması ve profesyonel hareketlerin de bu kararda etkili olduğu dile getirildi. Ali Sami Yen’de Antalyaspor ile yapılan son maçta performansı tavan yapan yıldız futbolcunun, adaptasyon sorununu halletmesiyle beraber çok faydalı olacağı düşünülüyor. Nzonzi’nin ardından Süper Lig’in en değerli futbolcusu durumunda bulunan Seri’yle ilgili alınan kararda, takım arkadaşları ile diyaloğunun da etkili olduğunun altı çizildi.

Seri, Galatasaray formasıyla ligde 10 maçta 1 gol, 1 asistlik performansa imza attı. Yıldız futbolcu, forma giydiği 6 Şampiyonlar Ligi maçında ise skora herhangi bir katkıda bulunamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.