Fatih Terim'den Tuzlaspor maçı öncesi sert uyarı!

fatih-terim
Süper Lig'de Ankaragücü karşısında şok bir sonuç alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş maçında Tuzlaspor'a konuk olacak. İlk maçta sahasında rakibine 2-0 yenilerek skandal bir sonuç alan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim takımı sert bir dille uyardı ve galibiyet istediğini ifade etti. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Türkiye Kupası'nda 2-0'ın rövanşında Tuzlaspor'a konuk olacakken sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim takımı sert bir dille uyardı. Deneyimli teknik adam takımın ne olursa olsun turu geçmesi gerektiğini ifade etti ve elenmenin ağır bir sonuç olacağını söyledi. 

Türkiye Kupası'nda son şampiyon unvanına sahip olan Galatasaray'da Fatih Terim, Tuzlaspor maçı öncesinde takımla görüştü ve "İyi gitmiyoruz ama ortada ligde henüz kaybedilmiş bir şey yok. Rakiplerimizin aldığı sonuçlar da bunu gösteriyor. Kupada ise turu zora soktuk. Elenmenin faturası ağır olacaktır. Bu kulübün tarihinde iyi şekilde anılmayacaksınız. Bu nedenle Galatasaray forması giydiğinizin farkında olun ve çıkıp turu atlayın." ifadeleriyle takımı sert bir dille uyardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.