Fatih Terim'in şampiyonluk parolası..

Sezonun ilk yarısı artık biterken Galatasaray'da sezonun ikinci yarısının planları belli olmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim, takımın kendini toparlaması ve şampiyonluk yarışında söz sahibi olması için yeni isimlere forma şansı verecek...

Sezonun ilk yarısında hüsran yaşayan Galatasaray, kalan bölümde yeni bir sayfa açmak için kadro mühendisliğine başladı. Yaz döneminde yapılan transferlerden yeteri kadar verim alamayan teknik direktör Fatih Terim, özellikle kiralık olarak kadroya katılan bazı futbolcularını gönderme kararı almıştı.

Bunların başında gelen Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakan İmparator, Seri ve Emre Mor'un da geri gönderilmesi yönünde rapor sundu. Devre arası transfer döneminde gerekli bölgelere takviye yapılmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, bu takviyelerin bir kısmını da kulübün kendi içinden karşılama kararı aldı.

SARACCHI, DIAGNE, ARDA...
UEFA'nın 'Sattığın kadar al' kıstası nedeniyle yeteri kadar transfer yapamayacaklarını bilen Terim, kiralık olarak gönderilen Mbaye Diagne'nin tekrar gelmesine yeşil ışık yaktı. Bunun yanı sıra yapılacak transferlere de güvenen deneyimli çalıştırıcının, Leipzig'in oyuncusu Marcelo Saracchi'nin kiralandığı bilgisiyle de yüzü güldü. Diğer taraftan Fatih Terim, elini öperek kendisinden af dileyen Arda'nın da fedakarlık yapması halinde kadroya katılmasını istiyor.

2 TAKVİYE DE FLORYA'DAN
Aslan'ın 2 diğer transferi de Florya Metin Oktay Tesisleri'nden olacak… Geçtiğimiz sezonun son bölümünde ayağı kırılan Emre Akbaba, son haftalarda yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak sezona girilirken kontenjan nedeniyle lisans çıkarılmayan 27 yaşındaki orta saha, sezonun ikinci yarısını iple çekiyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın belki de bu sezon en büyük pişmanlığı olan Martin Linnes de gün sayıyor. Cimbom'un 15. yabancısı olarak sınıra takılan Norveçli bek, Eylül başından bu yana takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Mariano ve Nagatomo'nun ilk yarı performansıyla hayal kırıklığı yaşayan Fatih Terim, hem sağ hem de sol bekte etkili olan Linnes'in takıma döneceği günü bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.