Galatasaray, Cyriel Dessers ile ilgileniyor!

Cyriel Dessers
Devre arası transfer döneminde Gaziantep deplasmanında sakatlanan Florin Andone yerine forvet almak isteyen Galatasaray, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Heracles'de oynayan Cyriel Dessers'ı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in bu transferi çok istediği belirtildi. 

Galatasaray'da Fatih Terim devre arası transfer döneminde takımda köklü bir değişiklik yapmanın hesaplarını yaparken kadroyu gençleştirmek de istiyor. Sarı-kırmızılılarda Gaziantep deplasmanında Florin Andone'nin yaşadığı sakatlığın ardından 3 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle devre arasında forvete transfer yapılması planlanıyor. Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Ocak ayında hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Cimbom'da scout ekibinin Hollanda Ligi'nde forma giyen Cyriel Dessers'i gündemine aldığı belirtildi. 

Eredivisie'de Heracles'te oynayan ve 17 maçta 13 gol 5 asistlik performansıyla parmak ısırtan 25 yaşındaki futbolcu kendisini takip edenleri hayran bırakırken, Belçikalı oyuncu için yönetimin 3 milyon euro'yu gözden çıkardığı kaydedildi. Kasım ayında Hollanda Ligi'nin en iyisi seçilen Cyriel Dessers'in West Ham ve Cagliari'nin de göz hapsinde olduğu anlaşılırken, yetenekli forvetin her iki ayağını kullanabilmesinin yanı sıra hava hakimiyetinin de iyi olması Fatih Terim'i bu transferde bir hayli iştahlandırdığı bildirildi.

Cyriel Dessers

CYRIEL DESSERS KİMDİR? 
1994 doğumlu olan Cyriel Dessers, 2013 yılında Oud-Heverlee Leuven takımında profesyonel oldu. 1.85 boyundaki genç golcü, Lokeren, NAC Breda ve Ultrech takımlarında forma giydi. Heracles formasıyla Hollanda Ligi'nde 17 karşılaşmada 11 gole imza atan Dessers'in kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Her iki ayağını da kullanabilen 24 yaşındaki Belçikalı oyuncu forvet arkası ve sol kanat olarak da görev yapabiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.