Galatasaray, rotasını Amerika'ya çevirdi!

Galatasaray mali yönden sıkıntıda olduğu için bedavaya getirebileceği isimlere yöneldi. Küme düşen Cruzeiro'dan Ederson ve Şili'nin Catolica takımından Carlos Lobos ile ilgilenen Galatasaray'ın gündemine giren son isimler ise MLS'in yıldızları oldu.  

Takvim gazetesinin haberine göre; Hem UEFA hem de TFF ile mali açıdan köşe kapmaca oynayan Galatasaray'ın hedefi devre arasında ''fırsat transferi'' yapmakta... Bir yandan Brezilya'da küme düşen efsane Cruzeiro'dan Ederson'u, diğer yandan olaylar yüzünden ligin iptal edildiği Şili'nin Catolica takımından Lobos'u, hukuki yollar üzerindne almaya çalışan Galatasaray, ayrıca sezonun tamamlandığı ABD Ligi MLS'ten da farklı opsiyonların peşinde koşuyor.

carlos lobos


Sarı-kırmızılıların Mart'ta başlayacak MLS'te forma giyen ama arada Avrupa'da forma giymek isteyen bir oyuncuyla görüştüğü de gelen bilgiler arasında. Şu anda ABD Ligi tatilde. Lig Mart başında başlayacak. Galatasaray alacağı oyuncusu Ocak'tan Mart'a kadar farklı, Mart-Nisan-Mayıs aylarında ise farklı bir statüde oynatmak amacında....

Bu sayede hem oyuncuya Avrupa'da oynama şansı vermek, hem de olabilecek en düşük seviyede ödeme yaparak transferi tamamlamak istiyor. Galatasaray'ın listesindeki Gaitan, Lodeiro ve Pereyra olduğu iddiaları var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.