Galatasaray, Saracchi transferini bitirdi!

Marcelo Saracchi
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı Antalyaspor karşısında aldığı 5-0'lık galibiyetle tamamlayan Galatasaray, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılar takımdan ayrılması beklenen Yuto Nagatomo yerine Leipzig'den Marcelo Saracchi'yi kadrosuna katıyor.

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan ve tartışma konusu olan Yuto Nagatomo ile yollar ayrılıyor. Japon oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilecekken Cimbom yeni sol bekini de Almanya'da buldu. Kicker'ın haberine göre;  Galatasaray, RB Leipzig'den 21 yaşındaki sol bek Marcelo Saracchi'yi 1.5 yıllığına kiraladı. Haberde genç oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonunun yer almadığı belirtildi. 

SARACCHI KAMPA KATILACAK
Uruguaylı sol bekin önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 21 yaşındaki oyuncu Galatasaray'ın devre arasın kampına ilk katılan isim olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.