Galatasaray'a sürpriz stoper adayı...

Manuel da Costa
Christian Luyindama'nın yaşadığı sakatlık sonrasında ara transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Cimbom, Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad ile sözleşmesinin fesheden Manuel da Costa gündeme geldi. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Geçen sezon başında Medipol Başakşehir’den Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad’a transfer olan ve devre arası transferi için de ismi sık sık Galatasaray ile anılan Manuel da Costa, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti ve serbest kaldı. Bu gelişmenin ardından tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialar daha da güçlendi. Sarı-kırmızılıların FFP kapsamında bonservise para harcayamayacak olması nedeniyle da Costa ile ilgilendiği belirtildi. 

33 yaşındaki Manuel da Costa, Arabistan takımı Al-Ittihad’da forma giydiği 2 sezonda 19 resmi müsabakaya çıkarken, 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Faslı futbolcu ülkemizde daha önce Sivasspor ve Başakşehir formaları giymişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.