Belhanda’nın yerine hedef Brezilyalı isim..

Galatasaray'da performansıyla eleştirilen ve taraftarla sorun yaşayan Younes Belhanda'nın gidecek olmasına kesin gözüyle bakılırken, Faslı oyuncunun yerine transfer edilecek isim Çin'de bulundu. Sarı kırmızılı takım gündemine Alex Teixeira'yı alırken tecrübeli oyuncu için şartların zorlanacağı belirtildi.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz transfer dönemlerinde ismi gündeme gelen Çin takımı Jiangsu Suning'in başarılı yıldızı Alex Teixeira'nın peşine düştü. Belhanda'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak olan Galatasaraylı idarecilerin oyuncuyla menajerler vasıtasıyla irtibata geçip cevap beklediği öne sürüldü. Kulübü ile gelecek yılın Aralık sonuna kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Çin kulübünden önce Shakhtar Donetsk takımında da görev almıştı.

Bu sezon Çin Ligi'nde 18 kez fileleri sarsan başarılı isim son 4 sezondur Jiangsu Suning ekibinde ter döküyor. Galatasaray'ın kiralık formülünü masaya yatıracağı gelen haberler arasında.. Yıllık 12 milyon euro kazanan oyuncunun maaşında indirime gitmeye de hazır olduğu iddia edildi.

İSTİKRAR ABİDESİ
4 sezondur Çin kulübü Jiangsu Suning'de forma giyen Alex Teixeira gittiği takımlarda uzun süreli mukavele imzalaması ile biliniyor. Yıldız isim daha önce de Ukrayna ekibi S.Donetsk'te tam 6 sezon görev almıştı.

GEÇEN YIL 13 GOL ATTI
Galatasaray'ın transfer listesindeki Teixeria geçen yıl Çin ekibiyle çıktığı 18 lig maçında 13 gol kaydetmişti. Yıldız isim bu süreçte ayrıca 3 asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.