Galatasaray'da Emre Çolak sürprizi!

Galatasaray'da Ocak ayı hareketli geçecekken sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda altyapıdan yetişen eski futbolcu Emre Çolak, takıma geri dönmek için menajeri aracılığıyla yönetime haber gönderdi. Konuyla alakalı son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği öğrenildi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Al Wahda Kulübü ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Emre Çolak'ın, uygun bir maliyet ve Galatasaray'ın önereceği bir rakama imza atmak, sarı kırmızılı kulübe dönmek istediği öğrenildi.  Hem Arda, hem de Emre Çolak'ın menajeri olan Ahmet Bulut, iki eski Galatasaraylı oyuncunun transferi için nabız yoklarken kararı Teknik Direktör Fatih Terim verecek. 

Emre Çolak

28 yaşındaki Emre Çolak, Galatasaray forması ile 3 şampiyonluk olmak üzere tam 9 kupa kazandı.  Fatih Terim ile birlikte 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında kazanılan iki şampiyonlukta katkı sağlayan Emre Çolak'ı, tecrübeli teknik adam daha sonra A Milli Takım'a da davet etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.