Galatasaray'dan Okay Yokuşlu hamlesi!

Okay Yokuşlu
Galatasaray, Ocak ayında Steven Nzonzi ile yolları ayırmanın hesaplarını yaparken Fransız futbolcu yerine Celta Vigo forması giyen 25 yaşındaki milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu istiyor. Cimbom milli yıldızı kiralamak için harekete geçecek. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Celta Vigo’da uzun süre formasından uzak kalan ve kulüple ilgili tüm sosyal medya paylaşımlarını kaldıran Okay Yokuşlu, bir süredir Galatasaray’ın radarında. sarı-kırmızılıların, Nzonzi’nin yerine transfer etmek istediği 25 yaşındaki futbolcu, iki haftadır deyim yerindeyse kıymete bindi.

Celta Vigo’nun son iki maçında da 90 dakika sahada kalan milli oyuncunun, kulübüyle 2023 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. Daha önce Okay’ı bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu gelişme üzerine oyuncuyu kiralamak için girişimlerde bulunacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.