Mariano vedaya hazırlanıyor..

Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirilecek transfer operasyonunda takımdan ayrılması beklenen isimlerin başında gelen Mariano, hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte vedaya hazırlanıyor. Sevilla'dan transfer edilen ve 2.5 sezon forma giyen Brezilyalı oyuncunun devre arasında ülkesine dönmesi bekleniyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da en fazla tartışılan isimlerin başında gelen Mariano devre arasında ülkesine dönüyor. 2017-18 sezonunda Sevilla'dan transfer edilen 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayı son kez hafta sonu Antalyaspor'a karşı giyecek. Ülkesine dönme kararı alan tecrübeli oyuncu için Galatasaray herhangi bir bonservis talep etmeyecek. Bunun nedeni ise Mariano'nun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalması ve performansı nedeniyle gözden çıkarılması.. Tecrübeli futbolcuyu göndererek yabancı kontenjanı için yer açmak isteyen sarı-kırmızılılar sezon başında tribüne çıkarılan Martin Linnes'e lisans çıkaracak. Galatasaray, Mariano operasyonuyla oyuncuya ligin ikinci yarısı için ödemek zorunda olduğu 1 milyon 150 bin euroluk yükten de kurtulacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.