Mariano'ya Güney Amerika'dan teklif var..

Galatasaray'da ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan Brezilyalı oyuncu Mariano için Güney Amerika'dan teklif geldiği iddia edildi. Arjantin ekibi Boca Juniors'ın tecrübeli oyuncuyu takıma katmak istediği konuşulurken, Mariano'nun da Boca'ya sıcak baktığı öğrenildi.

Star gazetesinin haberine göre; Bu sezon Argentinos Juniors’un ardından ligde ikinci sırada bulunan ve Ocak ayı için çalışmalara başlayan Boca Juniors sağ bek arayışlarına çıktı. Elinde Buffarini, Weigandt ve kiralık olarak gelen Mac Allister gibi tecrübeli futbolcuları olmasına rağmen bu oyuncularından yeterli verimi alamayan Gustavo Alfaro’nun yönetimden sağ bek transferi istediği öğrenilirken, Boca’nın Porto’da sadece 2 maçta forma giyen Saravia ile Galatasaray’la bağlarını koparmaya hazırlanan Mariano’yu listeye aldığı belirtildi.

Racing Club’tan 5,5 milyon Euro karşılığında transfer edilmesine karşın Sérgio Conceição’nun tercih etmediği Renzo Saravia’nın ülkesinin dev kulüplerinden Boca Juniors’a gitmeye sıcak baktığı anlaşılırken, Mariano’nun da sarı lacivertli ekibe göz kırptığı kaydedildi. Son oynanan Alanyaspor maçında 20 top kaybı yapan, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 5 ortanın hiçbirinde isabet sağlayamayan Mariano’nun eşyalarını topladığı öğrenilirken, 33 yaşındaki Brezilyalı’nın son transferini gerçekleştirmeye hazırlandığı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.