Nagatomo, Bologna'ya gidiyor!

Yuto Nagatomo
Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor'u 5-0'la geçerek taraftarını mutlu eden Galatasaray'da takımdan ayrılacak ilk isim belli oldu. Sarı-kırmızılılarda bu sezon kötü bir performansa imza atan Yuto Nagatomo, takımdan ayrılıyor. Japon oyuncunun İtalya'ya geri dönmesi bekleniyor.

Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirilecek operasyonda kadrodan ayrılması beklenen isimler arasında yer alan Yuto Nagatomo, Antalyaspor karşılaşmasıyla sarı-kırmızılı forma altında son maçına çıktı. Antalyaspor karşılaşması sonrasında kendisine yöneltilen bir soruya "Yuto'yla ayrılsak da beraberiz, o bizim çok sevdiğimiz bir isim." cevabını veren teknik direktör Fatih Terim bu ayrılığı bir nevi doğrularken Japon oyuncunun yeni adresi de netleşti. İtalya basınından Nicolò Schira'nın haberine göre; İtalya Serie A ekiplerinden Bologna, Yuto Nagatomo ile ilgileniyor. İtalyan ekibinin Nagatomo, Galatasaray ile olan sözleşmesini feshettikten sonra tecrübeli oyuncu ile sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Galatasaray forması altında bu sezon tüm kulvarlarda 24 resmi maça çıkan Yuto Nagatomo bu karşılaşmalarda 1997 dakika sahada kalırken 2 gollük katkı verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.