Nzonzi'nin kadro dışı kalma sebebi belli oldu..

Galatasaray'da yaşanan kötü gidişin ardından teknik direktör Fatih Terim, devre arasında gerçekleştireceği operasyona şimdiden başladı. Deneyimli teknik adam ilk olarak Fransız yıldız Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakırken, devre arasında da sözleşmesinin feshi gündeme geldi! Dün akşam antrenmanından sonra resmi olarak yapılan kadro dışı açıklamasının sebebi de belli oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla Roma’dan transfer edilen Steven Nzonzi dün akşam süresiz kadro dışı bırakıldı. Performansı ile eleştirilen ve son Paris Saint Germain maçında adeta Fatih Terim’i çıldırtan hatalara imza atan Fransız futbolcu, Ankaragücü maçının kadrosunda olmadığını görünce sinirlendi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun bu kararın ardından "Ne demek şimdi bu. Sorumlu ben miyim? Bu tablonun sorumlusu ben isem eğer o zaman beni gönderin. Burada kalmak istemiyorum” dediği öğrenildi. Ankaragücü maçı öncesinde taktik antrenmanda Fatih Terim tarafından çift kale maçta yedek kadroda yer alan Nzonzi, bu karardan pek memnun kalmadı. İsteksiz bir görüntü ortaya koyan Fransız oyuncu, sebebsiz yere antrenmanı bırakınca kadro dışı bırakıldı.

Fatih Terim’in kararlarından memnun olmayan oyuncuların başında gelen Nzonzi, Galatasaray’da verilen şansları bir türlü iyi değerlendirememiş ve devre arası için gözden çıkarılmıştı. Ayrılma isteğinin oyuncudan gelmesi ise sarı-kırmızılıları sevindirdi. Sezon başında yıllık 3 milyon 250bin Euro senelik ücrete imza atan Nzonzi’nin maaşının bir bölümünün geri dönmesi durumunda Roma veya gideceği kulüp tarafından karşılanması mali yönden de memnuniyet yarattı.

GAZİANTEP MAÇINDA DA İPLER GERİLMİŞTİ
Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep'e konuk olan Galatasaray, karşılaşma öncesi Steve Nzonzi'nin moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenmişti. Maçtan 1.30 saat önce soyunma odası yerine direk yedek kulübesine giden Nzonzi, yarım saat tek başına oturmuştu. Mücadele başlamadan önce yedek kulübesinde oturan tecrübeli futbolcu, foto muhabirlerinin taleplerini de geri çevirmişti. Yine Gaziantep maçının devre arasında elleri belinde bekleyen tecrübeli oyuncu, ısınmamış ve teknik heyetin tepkisini çekmişti. Zorlu deplasmanda mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Nzonzi, forma şansı bulamamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.