Önder Özen: "Galatasaray defolu bir kadroya sahip..."

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında konuk olduğu Göztepe'ye Jerome ve Halil Akbunar'ın ayağından yediği gollerle 2-1 mağlup olurken, yayıncı kuruluş yorumcusu Önder Özen mücadeleyi değerlendirdi. Galatasaray'ın defolu bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Özen, transfere ihtiyaç olduğunu vurguladı. Özen ayrıca "sabır" isteyen Fatih Terim'le ilgili olarak ise "Terim'in sınırsız kredisi var, başka kulüpte bu haftada sabır istetmezler ifadelerini kullandı. İşte Önder Özen'in değerlendirmeleri:

"GALATASARAY DEFOLU BİR KADROYA SAHİP"
"Galatasaray, fizik olarak rakiplerinden geride. Yaşlı bir takım, manevra kabiliyeti eksik. Atletik oyuncusu bulunmayan, defolu bir kadro. Birbirine uygun olmayan orta saha oyuncuları mevcut. 16. haftada sabır demek, bilemiyorum. Bütün teknik adamların hayatta istemekten asla vazgeçmeyeceği iki mesele vardır, biri sabır, ikincisi transfer. Dünyanın bütün teknik direktörleri, bugün en iyi kulüpte, en prima kulüpte çalışan en iyi teknik direktöre de sorsanız. bunu söylerler. Fatih hoca da söylüyor, gerçekten öyledir belki, zamana ve sabra ihtiyacı vardır. Transfere de ihtiyacı vardır, bu açık. Bu oyunculardan bir kombinasyon yapmak, oyun üretmek belki mümkün ama şu ana kadar olmadı. 16. haftada sabır demek, her teknik adam bunu söylemez. Fatih hocanın tabii ki Galatasaray'da sınırsız kredisi vardır, bunu söyleyebilir ama başka bir kulüpte 16. haftada sabır istetmezler. Belirgin bir oyunu, şablonu yok Galatasaray'ın. O yüzden Mariano eski oyununda değil. Topla 3. bölgede buluşamıyor Mariano. Çünkü Galatasaray oyunu oraya götüremiyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.