Operasyon resmen başlıyor!

Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinin en kötü performanslarından birisine imza atan ve bu sezon Süper Lig'de de istediği sonuçları almaktan uzak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim uzun süredir devre arasını işaret ediyordu. Kadrosunda büyük bir revizyona imza atacak olan Terim, bu sezon gösterdikleri performansla büyük hayal kırıklığı yaratan 3 yıldızını ara transferde göndermeye hazırlanıyor. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, devre arası transfer dönemini iple çekiyor. Bir taraftan ilk yarının bitimine kalan 4 maçtan galibiyetle çıkmanın hesaplarını yapan deneyimli teknik adam, diğer taraftan da radikal kararların altına imza atmaya hazırlanıyor. Özellikle sezon başında büyük umutlarla kiralık olarak kadroya katılan bazı isimlerin vasat performansı Terim’i bu düşünceye itiyor. 

SERI VE NZONZI'YE VEDA EDİLECEK
Yabancı sınırı ve FFP kapsamında "sattığın kadar al" kuralı nedeniyle öncelikli olarak kimlerin gideceğini belirleyen İmparator, kiralanan birkaç futbolcusunun kulübüyle görüşülerek anlaşmanın iptal edilmesini istiyor. Bu isimlerin başında sezon başında Fulham'dan kiralanan Jean-Michael Seri geliyor. Birçok kez şans vermesine rağmen Seri’nin kötü performans sergilemesinin ardından sabrı taşan deneyimli çalıştırıcının, bunun yerine oyunu iki taraflı oynayabilecek bir oyuncuyla anlaşılması yönünde görüş belirttiği kaydedildi. PSG maçında savunmaya çektiği Nzonzi’nin de bekleneni veremediğini düşünen Terim, Fransız ön liberonun da devre arasında kendi takımı olan Roma’ya dönmesini umuyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında savunmada radikal değişikliklere giden tecrübeli teknik adamın, önümüzdeki devre arası transfer döneminde de orta sahaya ve beklere operasyon yapacağı ifade edildi.

TRANSFER BÜTÇESİ BELHANDA'DAN
UEFA’nın sattığın kadar al kıstasından dolayı ince eleyip sık dokumak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, bonservis getirecek oyuncularına gelecek teklifleri de beklemeye başladı. Artık fayda getireceğine inanılmayan Belhanda’nın yanı sıra Mariano ve Nagatomo'nun da satışına onay veren Fatih Terim’in ara transfer döneminde kadrosuna yapacağı 4-5 transferle ikinci yarıya girmesi bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.