ÖZEL | Alex Poythress: Galatasaray ateşli taraftarlara sahip!

Alex Poythress
Galatasaray Doğa Sigorta'da Ben Moore'un ailevi sebepler nedeniyle takımdan ayrılmasının ardından onun yerine kadrosuna kattığı Alex Poythress, Türkiye'de ilk röportajını ekibimizden Can Bedel'e verdi. Anadolu Efes-Galatasaray Doğa Sigorta maçını salonda takip eden Amerikalı oyuncu, Aaron Harrison ile konuşarak teklifi kabul ettiğini söylerken taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını da belirtti. 

GALATASARAY HARİKA BİR KULÜP
Galatasaray harika bir kulüp ve iyi bir takıma, iyi bir ekibe sahip. Daha yeni geldim ancak en kısa sürede takıma katılarak yardımcı olmaya çalışacağım. Sahada elimden gelen mücadeleyi göstereceğim.  

TARAFTAR KARŞISINDA OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Galatasaray'ın harika bir taraftarı olduğunu biliyorum. Galatasaray çok ateşli taraftarlara sahip. Harrison da bana taraftardan bahsetti. Galatasaray taraftarı karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum.

Alex-Poythress-Aaron-Harrison

HARRISON İLE KONUŞARAK TEKLİFİ KABUL ETTİM
Aaron Harrison'ı çok seviyorum. Kentucky'de beraber oynamıştık ve o zamandan beri sürekli görüşüyoruz. O benim kardeşim gibi.   Galatasaray'dan teklif alınca da onunla konuşarak bu teklifi kabul etmeye ve buraya gelmeye karar verdim. Yeniden birlikte oynayacağımız için mutluyum. Umarım burada beraber güzel işlere imza atarız. 

BEKLENTİLERİ VE İSTEKLERİ BİLİYORUM 
Staff ekibi elbette ile görüştüm. Benden ne beklediklerini, ne istediklerini biliyorum. Onların beklentilerini ve isteklerini karşılamak için ben de elimden geleni yapacağım.

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.