ÖZEL | Emre Savaş: Ortada bir kupa varsa Galatasaray sahibidir!

Emre Savaş
Son yıllarda Nedim Özbey yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden ve yükselen grafiğiyle dikkat çeken Galatasaray HDI Sigorta, sezon başında kadrosuna yaptığı takviyelerle Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe'yi yenerek kupayı müzesine götürmüş ve ligde de devreyi lider tamamlamıştı. Filenin Aslanları'nda sezon başı takıma katılan Vahit Emre Savaş, FCN Blog'dan Can Bedel'e özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a transfer sürecini anlatan Emre, Nedim Özbey'in takımın babası gibi olduğunu da ifade etti. 

BABAM FANATİK GALATASARAYLI
Ziraat Bankası'ndan ayrılmaya karar verdiğim zaman takımlardan teklifler almaya başladım fakat Galatasaray'dan teklif aldığım zaman hemen aileme haber verdim. Bu teklif beni çok heyecanlandırmıştı. Babam fanatik Galatasaraylı'dır ve oğlunun tuttuğu takımda ter dökmesi onu çok gururlandırdı. 

TEK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ O KUPAYI ALMAKTI
Kupada Fenerbahçe'yle oynayacağımızı öğrendiğimizden beri antrenmanlarımızı özverili ve disiplinli geçirdik. Takım farketmezdi. Kesinlikle kim olursa olsun hedef belliydi tek düşündüğümüz kupayı almaktı diğer seçeneği hiç düşünmedik. Zaten şampiyon olarak çıktık o sahaya kupamızı aldık ve dönüş yolunda otobüste İstanbul'a gidene kadar Galatasaray marşları söyledik, çok eğlenceli bir yolculuktu. 

ORTADA BİR KUPA VARSA GALATASARAY SAHİBİDİR
Sezona kupayla başladık ve bu başlangıçtı. Tüm kupalara talibiz her maçımızı bir şampiyon gibi oynuyoruz. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Herkes birbirini destekliyor takımda. Birisi aksadığında diğeri çok rahat şekilde kapatabiliyor bu açığı. Rotasyonu fazla olan bir takım olduk bu yıl aynı zamanda CEV Kupası oynuyoruz. Geçen yıl final oynadı bu takım ve bu yıl daha iyiyiz. Eğer ortada bir kupa varsa Galatasaray sahibidir. 

NEDİM ÖZBEY TAKIMIN BABASIDIR
Takımda bir aile gibiyiz, bağlıyız birbirimize iyi bir takım olduk. Sadece takım değil hocalarımızla bir bütünüz. Nedim abi takımın babasıdır. Hem içeride hem dışarıda her zaman gücünü arkamızda hissedebiliyoruz. 


Son olarak Emre Savaş, milli takım içinse, "Sezon bittiğinde milli takım sezonumuz başlıyor bu bayrak altında ter dökmek benim için onur ve gurur verici bir olay ve bu formaya uzun yıllar emek vermek istiyorum." açıklamalarında bulundu.

Biz de FCN Blog ekibi olarak taraftarlarımızı sezonun ikinci yarısında Filenin Aslanları'nı şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamaya, her maçta takımla birlikte savaşmaya davet ediyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.