Radamel Falcao, Paris'te de yedek bekleyecek!

Radamel Falcao
Uzun süre sonra Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında kadroya giren Radamel FalcaoParis Saint Germain maçında oynayıp, oynamayacağı da belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim bugün takımla çalışan Kolombiyalı golcüyle ilgili kararını verdi. 

Galatasaray'da sezon başında uzun uğraşlar sonucunda transfer edilen Radamel Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde Ali Sami Yen'de oynanan Paris Saint Germain maçında geçirdiği sakatlığın ardından 2 ayı aşkın bir süre takımdan uzak kalmıştı. Kolombiyalı golcü uzun bir aranın ardından Alanyaspor maçıyla sahalara geri dönerken bugün yapılan idmanda da takımla beraber çalıştı. Adem Büyük'ün geçirdiği sakatlığın ardından takımdaki tek forvet olarak kalan Radamel Falcao'nun Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında oynanacak olan Paris Saint Germain maçında da oynaması beklenmiyor. 

FALCAO, GÖZTEPE MAÇINDA İLK 11'E DÖNECEK 
İmparator Fatih Terim'in Falcao'yu tam iyileşmeden oynatmayacağı öğrenilirken Fransa deplasmanında da yedek bekleyeceği belirtildi. Bir an önce ilk 11'deki yerini almak isteyen Falcao'nun Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Göztepe maçında tam hazır olması ve ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. Fatih Terim'in Ryan Babel'in durumuna göre Paris Saint Germain maçında forvette oynatacağı isme karar vereceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.