Rodriguez'in menajeri resmen açıkladı!

İsmi uzun bir süredir Galatasaray ile anılan Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Ricardo Rodriguez için oyuncunun menajeri Gianluca de Domenico açıklamalarda bulundu. Daha önce İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle görüşen ve Club Brugge maçında tribünde yer alan Domenico, oyuncusu için Milan yönetimiyle yaptığı görüşmede ayrılık için İtalyan ekibiyle anlaşma sağlandığını açıkladı! 

İsviçre basınına açıklamalarda bulunan Domenico, oyuncusu hakkında "Ricardo sezonun ikinci yarısında düzenli olarak forma giymek istiyor. Bu konuda Milan sportif direktörü Maldini ile görüştük ve daha fazla oynaması için ayrılık talebimizi kabul etti. Euro 2020'de milli takım forması giymesi için oynamak zorunda. Ricardo sezonun ikinci yarısını başka bir kulüpte geçirecek. En çok oynayacağı, en çok süre alacağı bir kulüpte oynayacak. Şimdilik bu kadarını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Rodriguez için İtalya basınında çıkan Napoli iddialarına da değinen İtalyan menajer, bu konuda kendilerine ulaşan herhangi bir teklif olmadığını belirtti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.