Roman Yaremchuk: Galatasaray'dan teklif aldım.

Roman Yaremchuk
Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken Belçika Ligi ekiplerinden Gent forması giyen Roman Yaremchuk'tan yaz transfer dönemine ilişkin açıklama geldi. Ukraynalı golcü yaz transfer döneminde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak transferin gerçekleşmediğini ifade etti.

Belçika Ligi ekiplerinden Gent'in formasını giyen Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk yaz transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı. 24 yaşındaki golcü yaptığı açıklamada, "Gent'te yeni sözleşme isteyince, kulüp beni göndereceklerinin sözünü verdi. Rakam konuşmadık ama gidebileceğimi belirttiler. Yaz aylarında Roma, Beşiktaş ve Galatasaray'dan resmi teklif aldım, görüştük. Beşiktaş satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yaptı, Roma ise bonservisimi almak istiyordu. Gent sportif direktörü 20 milyon euro gibi inanılmaz bir ücret talep etti. Ben bu paraya değmem çünkü takım oyuncusuyum. Yarmolenko, Konoplynka, hatta Tsygankov gibi bire birde fark yaratabilecek bir oyuncu değilim. Farklı tarzda futbolcuyum" ifadelerini kullandı.

21 GOLE KATKI YAPTI
Dinamo Kiev'den Gent'e 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Ukraynalı futbolcu, bu sezon 30 maçta 11'de görev aldı ve 17 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.