Scout ekibi Almanya'ya çıkartma yaptı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında kadrosunda gençleştirme operasyonu yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam özellikle gelecek vaadeden isimlerle yeni bir yapı oluşturmak isterken, scout ekibinden 2 isim Almanya'ya adeta çıkartma yaptı. Hoffenheim - Ausburg, Osnabrück - Dynamo Dresden maçlarını yerinden izleyen yetkililerin Fatih Terim'e ayrıntılı bir rapor hazırlayacakları belirtildi.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arasında kadroda gerçekleştirilecek operasyonlar kapsamında scout ekibi dört koldan harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim ile sürekli olarak iletişim halinde olan oyuncu izleme heyetinden Emre Decdeli ve Metin Çekiçler’in geçtiğimiz günlerde Almanya’ya çıkarma yaptıkları ortaya çıktı. Genelde yaşlı oyuncuları kadrosunda barındıran Galatasaray, köklü değişikliklere gitmeye hazırlanırken, Fatih Terim’in scout ekibine emir verdiği izleme heyetinin ise Avrupa’nın 1. ve 2.liglerini taramak için yoğun bir mesaiye koyulduğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta Hoffenheim - Ausburg maçını takip eden Decdeli – Çekiçler ikilisinin daha sonra Osnabrück - Dynamo Dresden karşılaşması için Bremer Brücke Stadı’na çıkarma yaptığı kaydedilirken, scoutların bazı futbolcular hakkında bol bol not tuttuğu bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.