Sol bek için Saracchi iddiası!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in devre arasında gerçekleştireceği operasyon şekillenmeye başladı. Savunmanın her iki kanadını da değiştirmeyi düşünen İmparator, sol bek için Milan forması giyen Ricardo Rodriguez'in ardından listesine RedBull Leipzig'in genç oyuncusu Marcelo Saracchi'yi aldı.

Yahoo Sports'ta görev yapan Fransız gazeteci Manu Lonjon'un haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde performansıyla eleştirilen Yuto Nagatomo'nun yerine Leipzig'te forma giyen Marcelo Saracchi'yi düşündüğü iddia edildi. Galatasaray, 21 yaşındaki sol bek için Bundesliga ekibine resmi teklifte bulundu. Alman ekibi Leipzig'in ise bu teklife henüz yanıt vermediği, Galatasaray'ın beklemeye geçtiği belirtildi. Uruguaylı futbolcu, bu sezon Leipzig'de 4 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.  

Galatasaray’da Ocak ayında gönderilecek isimlerin başında Mariano'nun olduğu öğrenildi. Teknik heyetin bu sezon ki performansından memnun olmadığı Brezilyalı sağ bek, Aytemiz Alanyaspor maçında da vasatı geçemedi. Devre arasında takımda yapılacak değişimin ilk halkası Mariano olacak. Yabancı kontenjanında yaşanan boşluk, Linnes ile doldurulacak. Ligde kalan 3 hafta ise sağ bekte Şener Özbayraklı’nın oynaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.