Terim yolcu listesini belirledi!

Devre arasında yapacağı transfer operasyonuna kaynak yaratmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim satışına onay verdiği isimleri yönetime iletti. FFP kapsamında sattığı kadar oyuncu alabilen Galatasaray'da ilk sıradaki isim hiç kuşkusuz 10 milyon Euro civarında bonservis geliri beklenen Younes Belhanda.. Terim'in listesinde ayrıca dört isim daha var! 

Fanatik'te yer alan habere göre; Transfer operasyonu için kaynak yaratması egreken Galatasaray'da listenin ilk sırasında Belhanda var. İyi teklif gelirse Feghouli de satılacak. Nagatomo ve Mariano gidiyor, Luyindama ve Andone ise donduruluyor!

UEFA ile yapılan 4 yıllık Finansal Fair-Play anlaşması gereği, sattığı oyuncu bedelinden daha fazla transfer yapamayan, bonservis ve imza ücretlerinde eksiye düşme hakkı bulunmayan Galatasaray ara transfer dönemindeki operasyona kaynak arıyor. Sarı-Kırmızılılar, geniş çaplı transfer operasyonu için kalabalık bir satış listesi hazırladı. Bu listenin ilk sırasında, Araplar’ın ciddi olarak ilgilendiği ve en azından kulübe 10 milyon Euro gelir getirmesi beklenen Belhanda var. Sezonun formsuz ismi Feghouli de iyi bir teklif gelmesi durumunda tıpkı Belhanda gibi satılacak yıldızlar arasında bulunuyor. Takımın her iki beki Nagatomo ve Mariano da gözden çıkarılmış durumda.

SERİ DE GİDEBİLİR
Kontratları sezon sonunda bitecek olan bu iki futbolcunun devre arasında satılması ve böylece bir gelir kalemi daha oluşturulması düşünülüyor. Sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Andone ile sezonu kapatan Luyindama’nın kontratları da dondurulacak. Takıma kiralık gelen Andone’nin, kulübü Brighton’a geri gönderilme ihtimali de mevcut. Takımdaki kiralık oyunculardan bir diğeri olan Seri’nin de sözleşmesinin feshedilmesi seçenekler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.