Zemin bozuldu!

Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşmasında Antalyaspor'u evinde ağırlayan ve 5-0'lık farklı skorla galip gelen Galatasaray'da günün en dikkat çeken konularından birisi Ali Sami Yen Stadı'nın zemini oldu. Yoğun yağmur yağışı nedeniyle sahada su birikintilerin olduğu gözlemlenirken, iki takım oyuncuları özellikle ikinci yarıda oldukça zorlandı.

Antalyaspor karşısında sahadan 5-0'lık galibiyette saha içinde mücadele eden oyuncuların performansı dikkat çekerken, stadın zemininde yaşanan bozulmalar da dikkatleri çekti. Özellikle maçın ikinci yarısında yağışın artmasıyla birlikte iki kale önünde ceza sahası içerisinde zeminde sorunlar yaşandığı görülürken, zaman zaman oyuncular takım arkadaşlarına pas atmakta zorlandı. Orta alana yakın bölgelerde su birikintileri nedeniyle topun zaman zaman durduğu göze çarparken, Galatasaray yönetiminin ligin devre arasını fırsat bilerek stada bakım çalışması yapacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, Ali Sami Yen Stadı'nda daha önce hibrit çime geçilmiş ve uzun bir süre zemin problemi yaşanmamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.