Adem Büyük: Anlaşılan bu sene böyle geçecek..

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Galatasaray’da karşılaşma sonrasında Adem Büyük kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Bir avantajımız var ama ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu; fırsatları da yakaladık. İkinci golü bulduk ama VAR'dan döndü maalesef. Bana göre faul yok. Vücudumu rakibinin önüne koydum ve o bana vurdu. Dolayısıyla bu bana göre faul değildi. Madem VAR'a bu kadar kolay bakılıyorsa Emre'nin pozisyonu da yüzde yüz penaltıydı. O zaman ona da baksalardı. Art niyet aramıyoruz ama bu kadar üst üste gelince de kimse kusura bakmasın. Bu kadar bize kolay bakılıyorsa, bize karşı da bakılması gerekiyordu. Bu iş nasıl işliyor çözmüş değilim. Sezon başı geliyorlar bize kuralları anlatıyorlar. Görüyoruz ki hiçbiri uygulanmıyor. Bu anlaşıldı ki bu sene böyle geçecek. Biz de üstesinden geleceğiz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.