Akbaba'nın performansı planları değiştirdi!

Geçtiğimiz sezon Rize deplasmanında ayağı kırılan ve yaklaşık 8 ay sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, sezonun ikinci yarısında Galatasaray'da hiç kuşkusuz yeni transfer etkisi gösteriyor. Tecrübeli oyuncu kupada oynanılan Rizespor maçına kaptan olarak çıkarken, ilk maçındaki gösterdiği performans teknik heyetten tam not aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 8 ay sonra ilk kez bir resmi maçta sahaya çıkan Emre Akbaba gösterdiği performansla da teknik direktör Fatih Terim'in planlarının değişmesine sebep oldu! Ayağı kırıldığı yerde kaptan olarak görev yapan ve güzel oyununu bir de golle süsleyen Emre, maçın ardından sakatlık döneminde kendisine destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür etmişti. Yıldız oyuncu futbol oynamayı çok özlediğini belirtirken, gösterdiği performansla da alkış aldı. Süper Lig'de ligin ikinci yarısında daha iyi işler yaparak şampiyonluk yolunda takımına destek olmak isteyen Akbaba, uzun bir aradan sonra gösterdiği oyunla teknik heyetten de tam not alırken, gelecek adına heyecan yarattı. 

Emre Akbaba'nın ofansif orta saha performansından son derece memnun olan teknik direktör Fatih Terim ligin ikinci yarısı için yıldız oyuncuyu ilk 11'e monte etmeye hazırlanıyor. 27 yaşındaki oyuncunun maç kondisyonunu arttırmasını hedefleyen teknik heyet, özellikle bu sezon gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası olan Younes Belhanda yerine Emre Akbaba'yı kullanmaya hazırlanıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.