Denizli maçında Terim kulübe olmayabilir!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın evinde Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim için sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir süredir ağır gribal enfeksiyon geçirmesine rağmen iğneyle ve serumla takımın başında olmaya çalışan Terim, hastalığının geçmemesi üzerine Denizlispor karşısında takımın başında yer almayabilir.

İkinci yarı hazırlıklarını İstanbul ve Antalya'da gerçekleştirdiği kampla tamamlayan ve hafta içerisinde Çaykur Rizespor ile kupada karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde oynanılan Rizespor maçında rahatsızlığı nedeniyle kulübeden pek fazla çıkmamıştı. Hasta olduğu bilinen ve bir süredir serumlarla takımın başında antrenmanlarda yer alan 65 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının ateşinin zaman zaman 40 dereceye çıktığı öğrenildi. Bu akşam yapılacak antrenmanda takımının başında olmak isteyen İmparator, rahatsızlığının devam etmesi halinde yarın oynanacak olan Denizlispor maçında takımın başında olmayabilir.

**Teknik direktörümüz Fatih Terim yoğun tedavi ve serum desteğinin ardından akşam antrenmanında takımın başında yer aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.