Dursun Özbek yapılmayanı yapmaya devam ediyor..

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek kulüple uğraşmaya devam ediyor. Hiçbir başkanın yapmadıklarını yaparak sarı kırmızılı kulübü zor durumda bırakan eski başkan az kalsın stadın elektriğini bile kestirecekti..

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Haciz nedeniyle bankadaki 117 milyon TL’yi kullanamayan yönetimin yapması gereken birçok ödeme aksadı. İlk olarak Luyindama’nın 1.9 milyon Euro’luk bonservis taksidi verilemedi. Standard Liege Kulübü’nün ‘FIFA’ya gideriz’ tehdidi üzerine yöneticiler parayı kendi ceplerinden karşıladı.

Hacizler ve banka hesaplarının bloke edilmesi nedeniyle bir süre eli kolu bağlanan sarı kırmızılılar, geçen hafta anlaşma sağlayamasaydı, Ali Sami yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nın elektriği kesilecekti.

Futbolculara 1.5 ay ödeme yapılamadı ve UEFA’ya gönderilmesi gereken ‘borçsuzluk’ belgesi rötar yaptı. Geçen hafta oyunculara ‘ödeme garantisi verilerek’ belgeler alınabildi.

Kulübün 1.7 milyon TL’lik elektrik faturası ödenemedi. Yöneticiler, elektrik şirketinden 31 Aralık’a kadar süre aldı ve parayı yatırdı. Özbek ile anlaşma sağlanamasa Türk Telekom Stadı’nın elektrikleri kesilecekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.