Emre'ye önce sözleşme, ardından da kiralama!

Devre arasında kadrosunda geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştiren Galatasaray'da rotasyon isimlerden birisi olan Emre Taşdemir için Süper Lig takımlarının ilgisi sürüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesinin uzatılarak sezon sonuna kadar Kayserispor'a kiralanması bekleniyor.

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yaprak dökümü devam edecek.. Transfer döneminin ilk günlerinde Marcelo Saracchi'yi transfer eden ve Yuto Nagatomo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sol bek pozisyonunda rotasyondaki isim olan Emre Taşdemir ile de yol ayrımına gelindi. Düzenli olarak forma giyerek gelişimini sürdürmesi beklenen 24 yaşındaki savunma oyuncusunu uzun süredir kadrosuna katmak isteyen Kayserispor yönetimi, geçtiğimiz günlerde resmi teklifini Galatasaray yönetimine sundu. Teknik direktör Fatih Terim'in kiralanmasına onay verdiği Emre Taşdemir'in öncelikle sözleşmesi uzatılacak, ardından da sezon sonuna kadar Anadolu ekibine kiralanacağı öğrenildi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.