Fatih Terim: Arda Turan ikinci bir şansı hak ediyor!

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında Ali Sami Yen'de Denizlispor'u Emre Akbaba ve Radamel Falcao'nun golleriyle 2-1 yenerken maçın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Arda Turan'ın ikinci bir şansı hak ettiğini ifade etti. 

Denizlispor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, Arda Turan hakkında "Arda Turan transferiyle ilgili benim yönetimle karşı karşıya geldiğim iddialarından hoşlanmıyorum. Böyle bir kriz söz konusu değil." sözlerini söyleyerek yönetimle sorun yaşamadığını açıkladı.

ARDA İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDİYOR 
Basın toplantısında yönetilen Arda Turan sorusuyla ilgili de Fatih Terim, "Arda Turan, Galatasaray'ın yatırım yapıp emek verdiği birisi. Ayrılırken kulübe ciddi katkı sağladı. Arda iyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci bir şansı hak edecek şeyler yaparız. Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım.  Burada hatalarının bedelini bir ödemiş bir Arda var. Hala da ödemeye devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu sadece teknik bir karar değil, onu da söyleyeyim. Ben zaten kararımı esasında söyledim. Benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarların ve camiamızın da talebi olmalı. Sadece teknik değil." açıklamalarını yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.