Fatih Terim: Başarılı olmak için daha iyi olmalıyız..

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Denizlispor karşısında 2-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim ayrıca uzun zamandır gündemi meşgul eden Arda Turan transferiyle ilgili de görüşlerini dile getirdi. 

Hepimizin hayal ettiği bir oyun var, bu oyuna ulaşmak için çabalıyoruz. Bugün büyük bir bölümünde çalışmalarımızın belli bir noktaya geldiğine inanıyorum ama yine gereksiz bir şekilde gol yedik. Pozisyon yokken oldu. Skor olarak oyunu sıkıntıya soktuk ancak oyun anlayışımızdan vazgeçmedik. Oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarıda rakibimize pozisyon vermedik, ikinci yarı golden sonra tehlikeli bir - iki tane atak yaşadık. 20'e yakın şutumuz var, bir çok atağımız var. Sonuçlandırma konusunda daha başarılı olmamızı beklerdik. Pas yüzdesinde, isabette, rakip sahada oynadığımız oyunda herhangi bir sorun yok. Sabırlı set oyunumuzda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Daha var mı? Var. Daha fazlasını ister mi? İster. İlk yarı ve ikinci yarı tempo derken, kolay değil tabi.. İlk yarı büyük bir iştahla, baskıyla başladık. 2-0 olduktan sonra rehavet bize yaramadı açıkcası ancak her maçın final olduğu, puan kaybının sizi çok çok üzeceği noktada bazı şeyler kolay değil. 3 puan bu tür anlarda çok daha önemli oluyor. 

Sivasspor başta olmak üzere bütün Anadolu takımlarının hakkını vermek lazım. Burada bazen söylemlerde veya yazılarda, bizim yada diğer şampiyon adaylarının iyi oynamadığı gibi söylemler oluyor. Açıkcası burada haksızlık ediyoruz. Onların itirazının, sahada mücadelelerinin, oynadıkları oyunun karşılığını almalarının büyük bir önemi var. Zevkli bir lig geçecek gibi görünüyor. Galatasaray her zamanki gibi son ana kadar kovalayacaktır. Biz maalesef 7 - 8 puan önde giremiyoruz, keşke girsek. Genelde sonradan gelip, sezonu önde tamamlıyoruz. Kolay değil tabii.. Umarım yine başarır, yine beceririz. Bunun için daha fazla çalışmamız lazım.

Antalya maçından sonra Arda'yla ilgili fikirlerimi söyledim. Bir defa hoşlanmadığım bir şey, bu transferle ilgili benim yönetimle karşı karşıya geldiğim yada kriz olduğu gibi bir şey söz konusu değil. Bundan hiç hoşlanmıyorum. Bir diğeri, herhangi bir şey olursa bildiririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.