Ferhan Evren kiralık olarak Afyonspor'da!

Ara transfer dönemi için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kadro içerisindeki genç oyuncuların düzenli forma şansı bulması için kiralık olarak ayrılma operasyonu sürüyor. Ligin ilk yarısında U19 takımımızda forma giyen orta saha oyuncusu Ferhan Evren sezon sonuna kadar TFF 2.Lig ekiplerinden Afyonspor'a kiralandı. 

TFF 2.Lig'de mücadele eden ve ligin ilk yarısını 22 puanla 11.sırada tamamlayan Afyonspor ligin ikinci yarısı öncesinde Galatasaray'da forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Ferhan Evren'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi olan genç oyuncu bu sezon U19 takımı forması altında U19 Ligi ve UEFA Gençlik Ligi olmak üzere toplamda 15 maçta görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.