Galatasaray, Erkan Süer'in peşinde!

Erkan Süer
Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda takımı gençleştirmeye yönelik hamleler yapan Galatasaray'da gündeme yeni bir isim geldi. Cimbom, Boluspor'un 19 yaşındaki genç futbolcusu Erkan Süer'in peşine düştü. Galatasaray'ın bu transferdeki rakibinin Fenerbahçe olduğu iddia ediliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren ve devre arası transfer döneminde iddialı isimleri kadrolarına katamayan kulüpler rotalarını genç oyunculara çevirmiş durumda. Galatasaray uzun süredir takip ettiği TFF 1. Lig ekibi Boluspor'un 19 yaşındaki 10 numarası Erkan Süer için 250 bin TL'lik teklif yaptı. Sarı-Kırmızılı takım bu rakamı çek ile ödemek istedi ancak Boluspor'dan ret yanıtı geldi.

Boluspor bu oyuncu için 250 bin TL nakit, A Takımda oynarsa 300 bin TL ve ayrıca bir sonraki satışından yüzde 20 pay istiyor. Galatasaray'ın gündemine gelen ancak maddi sebepler yüzünden gerçekleşmeyen Erkan Süer için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.