Galatasaray'da gündem transfer!

Süper Lig'de hafta sonu başlayacak olan ikinci devre öncesinde çalışmalarını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, transfer gündemiyle hem kurmaylarıyla hem de yöneticilerle bir toplantı yaptı. Luyindama'nın yokluğunda savunmaya mutlak takviye isteyen Terim'in önceliği stoper bölgesine verdiği; orta saha ve forvet transferi için ise gelişmelerin takip edileceği belirtildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da ligin ikinci yarısı için kadrodaki operasyon sürüyor. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Luyindama’nın kontratını dondurmaya hazırlanan Galatasaray Yönetimi, teknik patron Fatih Terim’in sunduğu liste doğrultusunda girişimlerini sürdürüyor. Henüz Mert Çetin ve Murillo temaslarından olumlu sonuç elde edemeyen Sarı-Kırmızılılar, listedeki diğer isimlerle de görüşmelerde bulunacak.

YENİ BİR LİSTE HAZIRLIĞI
Kadro dışı bırakılan Nzonzi’nin takımdan ayrılması durumunda ön libero pozisyonunda oluşacak boşluğu takviye etmesi de gündeme gelen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim’in ayrı bir liste daha hazırladığı öğrenildi. Şimdilik Lemina, Seri, Taylan gibi isimlerle bu bölgeyi doldurmayı düşünen tecrübeli hoca, rekabeti arttırmak için, eldeki yabancı sayısının son durumuna göre bir takviye talebinde daha bulunabilir.

ANDONE'DEN RAPOR BEKLENİYOR
Forvette tamamen Falcao’nun üzerine ikinci yarıyı kurgulayan Galatasaray’da, Andone’nin durumu da kritik rol oynayacak. Rumen golcü her ne kadar bireysel çalışmalara başlayıp 2 hafta içerisinde geri döneceğinin müjdesini verse de, fiziksel durumunun Süper Lig temposunu kaldırabilmesi konusunda endişeler var. Sağlık ekibinin raporu doğrultusunda Andone’nin kontratının dondurulması hakkında son karar verilecek. Her ihtimale karşı yerli forvet arayışları var. Bonservisi Galatasaray’da bulunan Diagne’nin geri dönüşüne ise Fatih hocadan henüz onay çıkmadı. Kiralık gittiği Club Brugge’de kadro dışı kalan ve akıbeti merak konusu olan Senegalli golcü, hâlâ Sarı- Kırmızılı kulüpten haber bekliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.