Galatasaray'da Mustafi bombası..

Stoper hattına oyuncu arayan Galatasaray'a sürpriz bir isim teklif edildi. Arsenal'de forma giyen Mustafi'nin sarı kırmızılı ekibe menajerler aracılığıyla önerildiği ve son kararın Fatih Terim'de olduğu belirtildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Luyindama’nın sakatlığı sonrası hemen hemen sıfır maliyetli stoper arayışına çıkan Galatasaray’a menajerler aracılığıyla sürpriz bir teklif geldi. Simon Kjaer ve Murillo ile ilgilenen sarı kırmızılı kulüp Kjaer’in talibinin çok olması (Sampdoria - Milan - Napoli) sebebiyle Danimarkalı stoperden vazgeçerken, Murillo’nun ise Cenova’da kalmaya karar vermesi Galatasaray’ın elini kolunu bağladı. Takıma mutlaka tecrübeli bir defans oyuncusu kazandırmak isteyen yönetime Arsenal forması giyen Shkodran Mustafi’nin önerildiği ortaya çıkarken, Arnavut asıllı stoper için son kararı Fatih Terim’in vereceği bildirildi.

İNGİLİZLER MUSTAFİ'NİN GİTMESİNİ İSTİYOR
3,5 yıldır Arsenal forması giymesine rağmen özellikle son iki sezondur oynadığı futbolla taraftarların bir hayli tepkisini çeken Mustafi’nin Mikel Arteta tarafından kesin olarak gözden çıkarıldığı belirtilirken, transferde resmi adımların atılması halinde İngilizlerin Galatasaray’a kesinlikle problem yaratmayacağı ifade edildi.

27 yaşındaki Mustafi bugüne kadar 20 kez Almanya Milli Takım’ında görev aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.