Galatasaray'da Onyekuru geri döndü!

Henry Onyekuru
Devre arası transfer döneminin ilk gününde eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu kadrosuna katan Galatasaray'da yıldız futbolcu sıtma hastalığına yakalandığı için 1 aydır sahalardan uzak kalmıştı. Sarı-kırmızılılarda genç oyuncu taburcu oldu ve takımla çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 21. haftasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da Henry Onyekuru sevinci yaşanıyor. Cimbom'da ara transfer döneminin ilk haftasında kiralanan Onyekuru, Nijerya'da sıtmaya yakalandığı için sahalardan uzak kalmıştı. Tedavisi yapılan genç oyuncu tabucu oldu ve bugün takımla çalışmalara başladı. Henry Onyekuru, idmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

ONYEKURU, KASIMPAŞA MAÇINDA DÖNÜYOR! 
Galatasaray'da takımla çalışmalara başlayan Onyekuru'nun Kayserispor maçında kadroda olması beklenmiyor. Takımla çalışmalarını sürdürecek olan Nijeryalı yıldızın 22. haftada oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında kadrodaki yerini alması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.