Galatasaray'da transfer mesaisi!

Galatasaray, takıma yeni katılacak futbolcular kadar; takımdan ayrılacak olan futbolcular üzerinde de çok ciddi mesai harcıyor.

Sporx'in haberine göre takımdaki bazı oyuncular hakkında rapor çıkarıldı ve yönetim ile paylaşıldı. Arda Turan toplantısında, takımdaki hangi oyuncunun gönderilip gönderilmeyeceği hakkında brifing verildi.

Belhanda

Yönetimin son toplantısında kesin olarak satma kararı aldığı Younes Belhanda ile özel bir görüşme yapılacak. Transferine bir süre önce izin verilen Faslı futbolcu, kontrat tekliflerini yeterli bulmadığı için bir türlü anlaşmaya yanaşmıyor. Galatasaray Yönetimi, teklifleri olumlu yönde değerlendirmesi için Belhanda’ya baskı yapacak. Menacerinin de davet edildiği görüşmede, tecrübeli futbolcunun kadroda düşünülmediği ve kendisinin gidişiyle elde edilecek gelirle birlikte transfer yapılacağı aktarılacak. Sarı- Kırmızılılar gerekirse, Belhanda’nın maaşının bir bölümünü karşılamaya hazır. Bu durumda oyuncu zorunlu satın alma maddesiyle birlikte de kiralanabilir.

Seri

Nzonzi'nin kadro dışı bırakılmasının ardından Fatih Terim, orta sahada Seri'ye sarıldı ve Fildişili futbolcuya daha fazla forma şansı vermeye başladı. Seri sezon sonuna kadar takımda kalacak.

Jimmy

Sezonun ilk yarısında forma şansı bulamayan Jimmy Durmaz, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak isimler arasına eklendi. Jimmy, Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendiriyor.

Nzonzi

Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Nzonzi, Florya'da tek başına çalışmalarına devam ediyor. Farklı takımlar ile görüşen Nzonzi, şu ana kadar istediği sözleşmeyi bulamadı ve bir süre daha bulamazsa; Galatasaray, Nzonzi'nin sözleşmesini askıya alacak ve 6 aylık maaşını ödeyecek.

Emre Mor

Büyük umutlar ile transfer edilen ancak yakaaldığı şansları değerlendiremeyen Emre Mor, Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan isimler arasında yer alıyor. Emre, İngiltere Championship ve La Liga'dan bazı takımlar ile görüşmelerini sürdürüyor.

Mariano

Galatasaray'da büyük bir sürpriz Mariano konusunda yaşanıyor. Şener ve Linnes'ten iki maçta beklediğini alamayan Fatih Terim, Mariano konusunda biraz daha esnedi ve sezon sonuna kadar devam dedi. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa, Mariano yola Galatasaray ile devam edecek.

Nagatomo

Emre Taşdemir'i Kayserispor'a gönderen Galatasaray, sol bekte Saracchi ve Linnes opsiyonlarını elinde bulunduruyor. Nagatamo'yu kesin olarak gözden çıkartan sarı-kırmızılı yönetim, Japon futbolcuya bonservis kolaylığı da sağlayacağını iletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.