Jesse Sekidika için bir talip daha!

Galatasaray'da ara transfer döneminde bedelsiz olarak takıma katılan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Jesse Sekidika için her geçen gün TFF 1.Lig'den talipler artmaya devam ediyor. Daha önce Bursaspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez'in ilgilendiklerini açıkladığı Nijeryalı oyuncu için BŞB Erzurumspor'un da kiralama teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. 

Radyospor'da yer alan Spor Kazanı programına konuk olan BŞB Erzurumspor başkanı Hüseyin Üneş, kanat oyuncusunun kiralanması için Galatasaray yönetimiyle görüştüklerini ancak henüz sonuç alamadıklarını açıkladı. Üneş yaptığı açıklamada "Sekidika'nın transferiyle ilgili olarak Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz’le görüşmem oldu. Fatih hoca, eğer oyuncunun kiralık gitmesine onay verirse, öncelik kulübümüzde olacağını belirttiler." ifadeleriyle oyuncuya olan ilgilerini açıkladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.