Marcao'ya İspanya'dan sürpriz teklif..

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon devre arasında katılmış olan ve gösterdiği performansla zaman zaman eleştiriler alsa da büyük bir bölümde övgüleri toplayan Marcao için sürpriz bir teklif geldi. İspanya'nın Espanyol takımı Brezilyalı stoper için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Sabah gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olan ve bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen isimlerden birisi olan Marcao için sürpriz bir teklif geldi! Portekiz ekibi Chaves’ten 4 milyon euro’ya satın alınan 23 yaşındaki Marcao için Espanyol’un 5 milyon euro’luk teklif hazırladığı öğrenilirken, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in Brezilyalı oyuncuyu bırakmaya henüz karar vermediği kaydedildi.

Sezona Garitano ile başlayan Espanyol tecrübeli teknik adamla geride Calero – Naldo ikilisini kullanmış, mavi beyazlı ekip bu stoperlerle kötü sonuçlar almıştı. Garitano’dan sonra göreve gelen Machin ise 3’lü defans sistemiyle mesaiye başlasa da 44 yaşındaki çalıştırıcının ömrü 10 hafta sürmüştü. La Liga’da çok kötü bir ilk yarı geçiren ve 19 hafta sonunda sadece 11 puan toplayan Espanyol bu sefer teknik direktörlük koltuğuna Abelardo’yu getirdi. İlk maçında Barcelona karşısında 1 puan alan Abelardo defansta her ne kadar Naldo – Bernardo tandemini denese de İspanyol antrenörün acil olarak stoper istediği, Sportif Direktör Francisco Rufete’nin listesinde ise Marcao’nun olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.