Marcelo Saracchi: Önemli olan 3 puanı kazanmaktı..

Denizlispor karşısında 2-1 kazanarak ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Galatasaray'da bugün ilk resmi maçına çıkan Marcelo Saracchi karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Benim için en önemlisi forma giymekti, şans bulmaktı. Hocam bana bu şansı verdi, ilk defa taraftarlarımızın önünde oynama şansı buldum. Benim performansımdan daha da önemlisi takım olarak neler yapacağımızdı. Bugün takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Kazandığımız için çok mutluyum. Belli bir süredir oynamıyordum, 90 dakika çıkıp oynamak kolay değil. Gelecek hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Dakika buldukça, forma giydikçe ve şans buldukça daha iyi olacağımı düşünüyorum. Bugün önemli olan takım olarak 3 puana ulaşmaktı, kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.