Nagatomo ve Luyindama'nın sözleşmesi askıya alındı!

luyindama nagatomo
Devre arası transfer dönemi bugün itibariyle sona ererken Galatasaray'da takımdan gönderilemeyen Yuto Nagatomo ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Christian Luyindama, Martin Linnes'in kaderini yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda iki futbolcunun da lisansı dondururdu. 

Ara transfer döneminde kadrosuna Henry Onyekuru, Jesse Sekidika, Marcelo Saracchi ve Erkan Süer'i katan Galatasaray'da Steven Nzonzi ve Ryan Babel dışında bir yabancı futbolcu ile yolları ayıramayınca yabancı sınırında işler karıştı. Sarı-kırmızılılarda yabancı oyuncu sayısı 16'yı bulurken yönetim çareyi sezon başında Martin Linnes'e yapıldığı gibi sözleşmeleri dondurmakta buldu. Galatasaray'da takımda düşünülmeyen Yuto Nagatomo'nun ve sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Christian Luyindama'nın sözleşmeleri askıya alınarak yabancı oyuncu sayısı 14'e düşürürdü ve yeni transferler için yer açıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.