Ryan Babel, Amsterdam'a gidiyor!

ryan babel
Galatasaray'da devre arası transfer hareketliliği devam ediyor. Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi ile kadrosunu güçlendiren Cimbom'da takımdan ayrılacak isimlerde netleşti. Galatasaray'da Ryan Babel sezon sonuna kadar Ajax'a kiralanıyor. 

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan ve tartışma konusu olan Ryan Babel ile yollar ayrılıyor. Cimbom, Hollandalı futbolcuyu Ajax'a sezon sonuna kadar kiralayacak. Babel'in Ajax'a gidebilmek için maaşında fedakarlık yaptığı öğrenilirken Galatasaray'ın bu transfer için herhangi bir kiralama bedeli almayacağı da iddia edildi. 33 yaşındaki Ryan Babel, bu akşam saat 19:20 uçağıyla Amsterdam’a gidecek. Yıldız oyuncunun sezon sonuna kadar ki maaşını Ajax kulübü karşılayacak. 

EURO 2020 İÇİN GİTMEK İSTEDİ
Ryan Babel'in Henry Onyekuru'nun transferinin ardından takımda yedek kalmak istemediği ve oynayabilmek için Ajax'a gittiği iddia ediliyor. EURO 2020'de Hollanda Milli Takımı forması giymek isteyen Babel, Ajax'ta forma şansı bularak bu hedefini gerçekleştirmeyi istiyor. Ryan Babel sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.